Vauvalahja part 2lahja vauvalle, tilkkupeitto, unilelu

Lisää vauvoja tulossa ystäväpiiriin! Jännityksellä odottelemme pienokaisia maailmaan. Teimme jo hetki sitten päivityksen Pinjan ystäväpariskunnan pienokaiselle näperrellystä vauvalahjasta. Samaa kaavaa noudatellen, teimme Kiran ystäväpariskunnan vauvaa silmällä pitäen köllöttelypeiton ja Konnaneiti-unilelun. Vaikka itse sanotaankin, tuosta konnasta tuli aika söpö! 💜

Köllöttelypeitto noudattaa meidän jo aiemmin postaaman tilkkupeiton kaavaa. Paloja siihen voi laittaa oman maun mukaisesti, meillä vauvan köllimispeitossa on 6x6 palaa. Konnaneitiin löydät ohjeet alta! Mukavaa puuhaa jännittäviä uutisia odotellessa! 

virkattu unilelu
 
Konnaneiti-unileluun tarvitset
puuvillalankaa
virkkuukoukun
tylpän neulan päättelyyn

Ohjeet

 1. Virkkaa isoäidinneliö, konnaneidin pää sekä rusetti kuten pupu-unilelussa.
 2. Virkkaa konnaneidin silmät. Aloita kuten päässä, kunnes silmukoita on 12. Jatka 4 kerrosta ks, katkaise lanka ja päättele vetämällä lanka koukulla olevan silmukan läpi. Täytä silmät ja kiinnitä ne päähän. Kiinnittämiseen voi hyödyntää päättelylankaa.
 3. Kirjo konnaneidille silmät ja suu ja kiinnitä rusetti sen päälaelle. Kiinnitä pää useilla pistoilla isoäidinneliöön. Kiinnitä koko työn ajan erityistä huomiota siihen, että kaikki langat on erityisen hyvin ja tarkasti päätelty, jottei mikään osa irtoa vauvan käsittelyssä. 

virkattu unilelu, Konnaneiti

P.s. Konnaneidin voi helposti tuunata herra Konnaksi poistamalla rusetin ja lisäämällä vaikka silinterihatun. Olisko jollakulla tähän hyviä vinkkejä? 😊Kommentit

 1. Eikä apua, miten ihania noi molemmat lahjat onkaan! Ihan mielettömän hienoja!
  https://nouw.com/arkijuttuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. <3 Konnaneiti on kyllä meidänkin mielestä aika ihana tyyppi.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

@soma_arki Instassa