Mamujin pipo

somaarki mamujipipo muhkea pipo

Tällä kertaa meidän blogipäivityksen pörröpipon takana on meidän mamma, joka on pyöräyttänyt puikoilta kaikille siskoksille omat pipot. Kun ensimmäinen valmistui, muistutti se pörröisyydessään erästä jättimäistä trendipipoa, joten nimettiin pipo luonnollisesti tekijän ja inspiraation lähteen mukaan Mamujin pipoksi. Me jaetaan mamman luvalla ”resepti” tähän pörröunelmaan myös teille lukijoille. Ohjeilla voit tikuttaa Mamujin pipon niin aikuisen kuin lapsen päätä lämmittämään.


Tämä pörröpipo on muute ihan must talvipakkasilla! Korvat pysyy lämpiminä tuplataitteen alla ja pipo on tosi pehmeä ihoa vasten. Meidän äiti neuloi Samuji-inspired pipot Novitan Pilvi-langalla ja pyöröpuikoilla yhtenä pitkänä kappaleena. Ehtii vielä pukinkonttiinkin, niin nopeasti nämä pörröiset söpöläiset valmistuu.


Mamujin pipoon tarvitset:
n. 160g (2 kerää) Novitan Pilvi-lankaa
nro 6-7 pyöröpuikot
tylppä neula


Ohjeet:

  1. Luo pyöröpuikolle 64-66 silmukkaa pään koosta riippuen. Lapsen pipoon silmukoita tulee 60. 
  2. Neulo sileää neulosta 25cm (pipon ulkopuoli). Siirry tämän jälkeen neulomaan 20cm resoria, eli 1o 1n siten, että neulot oikeat kiertäen takareunasta. Neulo lopuksi sileää neulosta 20cm (pipon sisäpuoli). Lapsen pipossa neulotaan ensin sileää 20cm, resoria 17cm ja lopuksi jälleen sileää 17cm.
  3. Päättele silmukat. Kuro kappaleen molemmat päät harsimispistojen avulla pussiksi. Mahdollisimman kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi kuro ensin pipon ulkopuolen pää ja käännä se nurjaksi puoleksi.

somaarki muhkea pipo mamuji ohje

Kommentit

Suositut tekstit

@soma_arki Instassa