Valkosuklaa-rockyroad


rockyroad

Tämmösillä säillä arvostaa sitä, ettei tarvi uunin vieressä kykkiä vaan herkut valmistuu suhteellisen nopeasti. Nämä söpöläiset soveltuu sellofaaniin kääräistynä viemisiksi tai lahjaksi, mutta kelpaa myös erihyvin romanttisiin leffahetkiin. Tällä säällä näitä herkkuja kannattaa myös säilyttää jääkaapissa. Vaarallista, että jokaisella jääkaapin avauksella saattaa käsi sujahtaa herkkupurkkiin!

Me valitsimme rockyroadiin suolaisia ja makeita täytteitä. Tuo liitto toimii aina! Kondensoidulla maidolla taattiin kauniit leikkuupinnat ja hieman fudgemainen koostumus. 


Valkosuklaa -rockyroad
sokeroituja kirsikoita
kuivattuja hedelmiä (hedelmämix)
kuivattua aprikoosia
pistaasipähkinöitä
minivaahtokarkkeja
värikkäitä marmeladeja
300g valkosuklaata
200g kondensoitua maitoa
sitruunasormisuolaa

Ohjeet
  1. Valmista kaksinkertaisesta foliosta taitellen n. 12x15cm korkeareunainen vuoka tai käytä samankokoista alumiinivalmisvuokaa.
  2. Pilko taloussaksilla kirsikat, aprikoosit ja marmeladit pieniksi paloiksi.
  3. Sulata valkosuklaa. Sekoita se kondensoidun maidon kanssa.
  4. Lisää haluamasi määrä täytteitä seokseen ja sekoita kunnolla. Kauho massa vuokaan ja ripottele pinnalle sormisuolaa. Laita vuoka jääkaappiin jähmettymään 2-3 tunniksi. Leikkaa terävällä veitsellä sopivan kokoisia suupaloja tarjolle. 




Kommentit

Suositut tekstit

@soma_arki Instassa