Hertta-koiran synttärikakku



Hepe, Hertukka, Herbertti, Hefner, Hepeteus... Pinjan silmäterä Hertta-westie täytti maanantaina 4.6. kuusi vuotta. Koiran kanssa sitä havahtuu ajankuluun, kun tuntuu että syntymäpäiviä vietellään harva se päivä. Omalle koiralle sitä tietysti toivoisi tooooosi monta tervettä ja onnellista vuotta. Perheenjäsenelle myös haluaa tarjota parasta mahdollista. Eräällä lenkillä vanhempi corgia taluttanut rouva totesi osuvasti, että koiralle tulee osoittaa rakkautta yhden päivän aikana verrattain enemmän, sillä niiden elämä on meitä ihmisiä huomattavasti lyhyempi. Aika kaunis ajatus. ❤️


Tässä viime viikkoina on kotimaan uutisoinnissa noussut esiin koirille tarjottavien herkkujen terveysnäkökulmat. Me soman arjen naiset ei haluta sen ihmeemmin ottaa asiaan kantaa, mutta sen verran nyt kuitenkin voidaan todeta, että uutisointi säikäytti ja laittoi miettimään, että mikäs se onkaan se juuri minun koiran paras. Ravinnolla kun on olennainen merkitys koiran hyvinvointiin. Tästä syystä Hertta naposteleekin tästä päivästä eteenpäin avainlipulla merkittyjä kotimaisia Mush-tuotteita. Jotenkin on aiemmin ollut sellainen ajatus, että kuinka nyt sitten se raakaruokinta, että miten sitä sitten osaa antaa sopivan määrän ja mistä sitä sitten tietää, että koira saa kaiken tarpeellisen. No, asiaan hieman tutustuessamme hoksasimme, että sepä onkin tehty yllättävän helpoksi - esimerkiksi Hertan suosimat Vaisto-sarjan tuotteet ovat täysravintoa. Täysravinto on nimensä mukaisesti valmis sekoitus, johon ei tarvitse lisätä sen ihmeemmin mitään. Annostelukin on tehty helpoksi - koiran tulee saada keskimäärin 1 lihapulla painokiloa kohden.


Täytekakkujen ihmeellisessä maailmassa on ollut vallitsevana trendinä naked cake ja number cake. Mepä sitten päätettiin väsätä herkkävatsaiselle Hertalle samanmoinen Vaisto-lihapullista. Päälle pursotimme herneistä valmistettua pyreetä, ripottelimme raejuustoa ja raastoimme porkkanaa. Ja kylläpä tuli hieno kakkelssi! Kuten kuvitella saattaa ja kuvista näkyy, kakkua valmisteltaessa synttärisankari yltyi himoissaan suorastaan itkuun ja ojensi tassua pyytämättäkin, kun kakku hänelle ojennettiin. Ai, mitä herkkua! Näillä eväillä jatketaan yhteistä matkaa tuon maailman söpöimmän karvakaverin kanssa.



Kommentit

Suositut tekstit

@soma_arki Instassa