Me pyöritämme somaa arkea


Pinjan sanomaa Kirasta:
Kirppu, Skikkepöö, Skippadi, Nupero, eli Kira. Siskoista viimeisin painos ja täten ikuinen lempivauva. Kira rakastaa vesipuistoja, Pepsi Maxia ja jauhelihakastiketta keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden kanssa. Kira on aivan uskomattoman huumorintajuinen ja vitsikäs. Kira on myös ilmiömäisen hyvä kaikessa, mihin ryhtyy. Kira ajattelee aina muita ja tykkää esimerkiksi yllättää arjen pienissä hetkissä ystävänsä - itsekin olen esimerkiksi työpaikalla (kyllä, ollaan tehty töitä tiimiopettajina) saanut joulukuussa pikkuleipiä paketissa, jonka kannessa lukee ”Enää 10 päivää lomaan, jaksaa jaksaa!”. 

Kiran sanomaa Pinjasta:
Imppu, Pinde, Piude, Pindels, eli Pinja. Siskoista keskimmäinen ja äärimmäisen jännittävä sekoitus lempeää kesätuulta ja hengenvaarallista hurrikaania. Pinja rakastaa polttavaa hellettä, vaaleansinistä, spritzereitä, nakkikeittoa ja etenkin koiraansa Herttaa. Pinja on kova nauramaan ja ystävystyy kadehdittavalla tavalla kaikkien kanssa. Pinja rakastaa arjen pieniä iloja (kuten popcornia keskiviikkona) ja vastapainona järjestää hillittömän upeita juhlia vaivattomasti. Pinja on täydellinen kodin hengetär, jonka luokse on aina turvallista mennä. 


Olemme sisaruksia, joita elämä on kumma kyllä kuljettanut kovin samansuuntaisesti - ainakin koulutustaustamme perusteella. Opiskelemme parhaillaan Helsingin yliopistolla kotitalousopettajan pätevyyttä. Molemmilta löytyy ammattiarsenaalista myös lastentarhanopettajan, luokanopettajan sekä käsityönopettajan pätevyys. Kaikki tehdään opintojen ohella muutenkin yhdessä, olemmehan parhaita ystäviä - äitimme sanoin eriaikaisia kaksosia. 

Haaveissa on jo useiden vuosien ajan muhinut ajatus yhteisestä blogista, jonne kerätä ja jossa myös jakaa (s)oman arjen oivalluksia. Nyt se on vihdoin täällä. Meidän ikioma blogi. Jännää! 

Päivityksissä touhuamme muun muassa leivonnan ja ruoanvalmistuksen, siivoamisen sekä tekstiilien parissa. Pyöritämme somaa arkea. Blogin avajaisten kunniaksi on lähiviikkoina tiedossa myös erityistä herkkua vierailevien tähtien lapsuuden makumuistojen muodossa. 

Toivotamme siis kaikki teidät lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan kotitalousaiheista blogiamme! 

Keväisin terveisin,
Pinja & Kira

Kommentit

Suositut tekstit

@soma_arki Instassa