Valkosuklaa-rockyroad
Tämmösillä säillä arvostaa sitä, ettei tarvi uunin vieressä
kykkiä vaan herkut valmistuu suhteellisen nopeasti. Nämä söpöläiset soveltuu sellofaaniin
kääräistynä viemisiksi tai lahjaksi, mutta kelpaa myös erihyvin romanttisiin leffahetkiin.
Tällä säällä näitä herkkuja kannattaa myös säilyttää jääkaapissa. Vaarallista,
että jokaisella jääkaapin avauksella saattaa käsi sujahtaa herkkupurkkiin! 
Me valitsimme rockyroadiin suolaisia ja makeita täytteitä. Tuo
liitto toimii aina! Kondensoidulla maidolla taattiin kauniit leikkuupinnat ja
hieman fudgemainen koostumus. 
Valkosuklaa -rockyroad
sokeroituja
kirsikoita 
kuivattuja
hedelmiä (hedelmämix)
kuivattua
aprikoosia 
pistaasipähkinöitä
minivaahtokarkkeja
värikkäitä
marmeladeja
300g
valkosuklaata
200g kondensoitua
maitoa
sitruunasormisuolaa
Ohjeet
- Valmista
     kaksinkertaisesta foliosta taitellen n. 12x15cm korkeareunainen vuoka tai
     käytä samankokoista alumiinivalmisvuokaa. 
 - Pilko taloussaksilla
     kirsikat, aprikoosit ja marmeladit pieniksi paloiksi. 
 - Sulata valkosuklaa.
     Sekoita se kondensoidun maidon kanssa.
 - Lisää haluamasi määrä
     täytteitä seokseen ja sekoita kunnolla. Kauho massa vuokaan ja ripottele
     pinnalle sormisuolaa. Laita vuoka jääkaappiin jähmettymään 2-3 tunniksi.
     Leikkaa terävällä veitsellä sopivan kokoisia suupaloja tarjolle. 
 
Kommentit
Lähetä kommentti