Vegaaninen sporttipasta
Jotta jaksaa
kannustaa Leijonat MM-kultaan, pitää huolehtia kisastudion karjujien
protskunsaannista. ;) Soma arki päätti valmistaa oman arkiruokansa twistillä ja vaihtaa perinteisen
fusillipastan Myllyn Paras -sporttipastaan. Sporttipasta soveltuu nimensä
mukaisesti sporttaajille, sillä se on runsasproteiininen. Pastan
proteiinipitoisuuden takaa vehnä- ja herneproteiini, jonka myötä pasta on myös
suutuntumaltaan napakampi.
Kun pastan nostaa katettuun pöytään, voi varsin hyvin tarjota sen lisukkeena
esimerkiksi pestoa ja salaattijuustoa. Näin pöytäseurueen jäsenet voivat
päättää, nauttivatko pastan vegaanisena vai lisäävätkö pastan joukkoon juustoa.
Juustolla tai ilman, todella maukasta arkiruokaa! Plussana lapsille ja
lapsenmielisille pastan sporttiaiheiset kuvioinnit. Niillä voi hämätä
paatuneimmankin pupunruoanvälttelijän tämän herkun äärelle. ;)
Kasvispasta (4:lle)
3 paprikaa
2 sipulia
1 kesäkurpitsa
nippu vihreää parsaa
300g Myllyn paras – sporttipastaa
öljyä
suolaa
pippuria
Tarjolle:
pestoa
salaattijuustoa
Ohjeet:
- Pilko paprika ja kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi. Leikkaa sipulit puolirenkaiksi. Poista parsojen puumainen osa ja kuori varsi tarvittaessa. Leikkaa parsat n. 3 osaan.
- Paista sipulit, paprika ja kesäkurpitsa suurella pannulla öljyssä. Lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
- Keitä sporttipasta runsaassa ja runsassuolaisessa vedessä. Lisää parsat sporttipastan keittoajan lopulla pastaveteen kiehumaan n. 3-5 minuutin ajaksi tai kunnes ne ovat pehmenneet.
- Valuta sporttipasta ja parsat lävikössä ja sekoita ne pannulla paistettujen vihannesten joukkoon.
Kommentit
Lähetä kommentti